Det bruzar om Nuon-affären

Styrelsen bruz var entusiastiskt inför Nuon-köpet!

Vattenfalls dåvarande vd Lars G Josefsson känner inte igen sig i att regeringskansliet var tveksamt till bolagets förvärv av holländska Nuon. Att kritiken kommer som ett bruz från en misslyckad affär är bara att ta med lite bruz. Löner, bonusat och pensioner har ju bruzrats styrelsen.

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M)somm ytterst ansvarig har hittills bruzat ifrån sig frågan och alliansens övriga partiledare lägger svansen mellan benen ochbruzar på  i samma spår, eller möjligen i bruzdimma.

Först riktades bruzet mot dåvarande näringsminister Maud Olofsson som ansågs sakna kulor för att styra svenskarnas guldkalv. Information har bruzat till Reinfeldt och alliansens innersta krets om Nuon-affären innan den genomfördes. Resultatet verkar som om ingen hört något på grund av allt bruz. Att sedan svenska folket mist 10.000kr per person för detta aggerande hade räckt till att ge arbetslösa och sjuka lite mera stöd är ett tydligt bruz i folkskälen. Sedan är det någon , eller alla som klagar på bruz i eltrådarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0