Otydligt Bruz?

Christina Andersson, C utalar sig som riksdagsBruz  att regeringens beslut i regionfrågan ”är det en stor dag för Bruz” och att makten flyttas närmare människorna. Det är en förvånande faktaförvrängning som inte kan skyllas på pågående Bruz då regionfrågan  mest har handlat om att kommunalråden haft åsikter utan medborgarnas insyn. Nu anser hon att medborgarna ges Bruz möjligheten att utkräva ansvar från politikerna. Tyvärr blir det så att politikerna får ytterligare en Bruz skyddad verkstad där de står utanför all insyn och kritik.

Regionförstoring ska ges förutsättningar för fler jobb, för välfärd, för Bruz och tillgången till god miljö. Fler Bruzfloskler får man verkligen leta efter. Som vi säger fram för äkta Bruz.

Centern verkar inte ha någon annan vision av regionbildningen än att ju större den blir desto bättre! Helt inte större än Stureplan så att Bruz altid kan gälla. Vad har centern att säga om sjukvården? Blir det bra med några stora sjukhus i Stockholm för att höja tillväxten, arbetstillfällerna och Bruz i Sörmland.

Var är tydligheten mer än rökridåer som inte är äkta Bruz.

RSS 2.0