Vulkan Bruz

Det blev lungt på himmelen av att vulkanen bruzade upp sig till 10.000m. All aska som kom från utbrottet blev bruz för flyget. För den moderna människan som enbart tror på tekniken blev det olyckligt bruz. Byss hemm utan BruZ i stolen.
Leve vulkanen mer bruz och tyst på himmelen!

SlaskBruZ


Regeringen har lämnat sin vårbudget och alla kan konstatera att det var en mager sak. Med fagra Bruz försöker Borg övertyga om att alla får det bättre och att de som inga inkomster har är de som ska få den största sänkningen av skatt. Hela 100% sänkning låvas för de som saknar inkomst. Därtil ska det stora Bruzpartiet avskaffa slipsar och pärlor då dessa uppges skapa avundsjuka bland de som saknar inkomst och som jagas av statens organ för att ta det sista som finns kvar. Då går det inte för damerna i blått att svansa runt med pärlor och högklackat. Ett antal herrar har även tvingats till att uppträda med oknäpt översta knapp i sjortan för att undvika Bruz. De ska helt enkelt se ut som den menighet som berövats alla sina tillgångar.

Det stora partiet ska nu lansera sig som det Nya Medellösa Partiet. Framgången är förväntat stor 2010 då allt fler kan räknas in i gruppen.

RSS 2.0