Kommunalråd BRUZfull och naken i kommunhuset!

Nu var det dags igen för ett nyt kraftig BRUZ.

På morgonen första maj hittades Kommunalrådet och vice ordförande i kommunstyrelsen på sitt kontor av en av kommunens trotjänare, kraftigt bruzad och klädeslös. När hanns äkta hälft  kom till platsen blev bedömningen att kommunalrådet skulle till sjukhus för att minska bruzet. Men sjukhuset ansåg att bruzet inte var en akutåtgärd då personalen var utkommenderade att gå i första majtåget. Kommunalrådet passade på att i stället försvinna. Under eftermiddagen hittades kommunalrådet fortfarande bruzig vid Haninge kommunhus. Enligt medborgaren som hittade honom hade han kläder och luktade Bruz. Men mannen kunde sina tunnlar och försvann  spårlöst från platsen.

Det folkliga partiet i Haninge kommun ska nu kalla till ett krismöte.

Om det varit en politiker utanför maktens centrum hade det stått med krigsrubriken i massmedia. Nu var det en representant från det folkliga populistiska partiet som hånfullt peka finger mot media.

 

Det är ett hårt liv de för som i ALLAS namn ska besluta över våra huvuden. Arbeta på första maj och inte ha råd med kläder.  Det är en tottal BRUZ-skandal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0