Chockerande mängd olja på djupt

Talet om att oljan är på väg att ta slut är enbart BRUZ. Enorma mängder olja har upptäckts under havsytan i Mexikanska golfen. Upptäckten stärker farhågor om att tillgången på olja är betydligt större än man tidigare trott. En av oljeansamlingarna under ytan är 15 kilometer lång, 5 kilometer bred och 100 meter tjock, skrev den alltid välgrundade The New York Times.
Det finns en chockerande mängd olja på djupt vatten, i förhållande till vad man ser i ytvattnet.

Upptäckten har gjorts från ett forskningsfartyg som samlat BRUZ om olja i två veckor. Ansamlingarna som hittats på mellan 700 och 1.300 meters djup antas bestå av en blandning av olja och vatten. Glädjen  är stor över att oljan kommer att göra slut på alla levande varelser i havet. Därmed kan oljebolagen med gott samvete tillsammans med de ETISKA fonderna fortsätta utvinningen då ingen längre kan skadas.

Den stora mängden olja på djupt vatten skulle kunna förklara BRUZET i uppskattningen av hur mycket olja som finns. Regeringen talar sedan flera veckor om ett BRUZ 5.000 fat om dagen — men forskare som har studerat videobilder uppskattas att det kan röra sig om mellan 25.000 och 80.000 fat BRUZ per dygn. Glädjekalkyler har varit svaret från BRUZ-industrin.

Oavsett den exakta siffran har oljebolaget BP i den brittiska tidningen The Guardian upplust befolkningen om att mängden olja som pumpas ut i havet är "pytteliten" i förhållande till havets storlek. Vilket är helt sant och inget att BRUZA över.
President Barack Obama kallade BP:s uppträdande vid kongressförhör i veckan som gick för ett "idiotiskt BRUZ". Säkerhetsminister Janet Napolitano och inrikesministern Ken Salazar kräver att BP omedelbart förtydligar vad som avses med löften om att betala alla kostnader förknippade med oljebruzet och saneringen.

Förslag finns också om att retroaktivt ändra lagstiftningen så att det nuvarande taket för ansvarsbruz på 75 miljoner dollar höjs till 10 miljarder dollar.

Ja naturen och livet går i USA att köpas för pengar. Anhängarna av BRUZ finns på Tvitter BPGlobalPR.
Detta kommer att betyda att olja som bränsle kommer att bli dyrare. Ett sådant BRUZ har vi inte upplevt på länge.

Leve den fria oljemarknaden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0