Familjen inte arbetsmarknaden Bruza!

Hur ska då de som ska betala skattesänkningarna med allt lägre inkomster, som hundratusentals medborgare drabbats av, orka när minister Sven Otto Littorin inte orkar?

Alla vet att ingen ensam kan ge sig ut för att vara en stålman. Att få ansvar för moderaternas och allianses rivande av trygghetssystemen gav ett BRUZ som inte räckte ända fram. Littorins arbetslinje kantades av små och flera bruzskandaler. En av de största var hans akademiska Bruz som var en kopia av en årsrapport från ett företag.
Från att varit en merit på regeringens hemsida blev den helt upplöst i ett Bruz.

Nu så kommer Tobias Billström att överta departeementet. Den mindre lyckade integrqationspolitiken uppges av Statsministern vara en naturlig lösning även för arbetsmarknadsfrågorna. Hur det i fortsättningen ska brusa när en tämligen Bruz-lös person kliver in i en verksamhet som hanterar allt fler arbetslösa och personer i utanförskap kan det enbart råda ell kraftigt Bruz kring.

Med ett stigande Bruz inför valet var detta ytterligare en missräkning från alliansen. Vad ska bävrarna tycka en sådan dag då de skulle haft rampljuset på sig, nu när stålmannen gråter inför publiken.

Kommentarer
Postat av: Urban

Är det någon som tror att tårarna var för barnen? Snarare är det nog så att Aftonbladet har ett scoop där en dator är inblandad. Om det inte är en brottslighet som upptäckts så kan det vara så att bilder kan vara brottsliga. Bilder av unga människor är straffbart att ha i datorn. Vad det nu är som Aftonbladet grävt fram så kommer det troligen att med tiden läcka ut.

När nu ministern är privatperson så bör ju ärendet lämnas över till polis så att det kan avgöras om brott har begåtts. Allt annat är inte trovärdigt.

2010-07-09 @ 00:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0