Bruz för pensionär?

Är det någon som tänkt på att det är valår 2010?
Den berömda pensionsöverenskommelsen över blockgränserna slår till. Allt fler över 65 får ålderspension medan allt färre arbetar och betalar. Ska pensionsnivåerna bibehållas får vi låna pengarna dvs öka statsskulden eller höja skatten. Hade dagen pensionärer själva fonderat sin pension hade det inte behövts någon som arbetade för att de skulle få sin pension.

Rösta i valet men utvecklingen leder till att det kommer att bli sämre. Det är bara att konstatera att om Bruz haft en nyliberal moderat regering under större delen av 1900-talet hade vi nu inte behövt bekymra oss om den allmän pensionen eller den allmän sjukförsäkringen. Det du själv betalat in i avgifter hade varit vad du sen fåt åter i pension eller sjukvård.

De i pensionärskollektivet klagar över kommande sänkningar skäller bara på de unga som inte vill betala. Snart har de makten på riktigt och avstår i att betala Er pension. För dagens unga vill ju göra det roliga ni glorde som unga. Inte väljer de att betala er pension för nöjet att få arbeta!

Inför valrörelsen kommer mycket brus att hörras kring varför de arbetslösa och sjuka inte arbetar så att pensionärerna kan leva i lyx!

Ha ett gott liv ni som låvade er själva en rad förmåner på barnens bekostnad. Kedjebrevet med pensionerna bruzar vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0