Pensionärer

Är det nu dags för 1.6 miljoner pensionärer som får en pensionssänkning på minst 500 Bruz i månaden att buga och ödmjukt niga för Alliansens heroiska skattesänkningen på 100 Bruz som kompensation?

Pensionärer fortsätter attackera polis och regering står maktlösa, försvaret inkallar Bruz. Vad Bruzar i Sverige? Det är frågan många ställer sig idag. Hur kunde detta vara möjligt, att samhällets grund så totalt har åsidosatts av denna hänsynslösa folkgrupp. Hade detta Bruz kunnat förebyggas?

Initiativet till Bruz togs av en liten grupp, kvinnliga pensionärer som avstått från yrkesarbete till förmån för oavlönat arbete i hemmet. Det blev inga ATP-Bruz, trots löfte från politikerna. Det är djupt beklagligt säger Thomas Östros, socialdemokraternas ekonomisk-Bruzpolitiske talesman. Som lovar bättring, efter nästa Bruzperiod, vid ett eventuellt regeringsskifte. Men det Bruzet räcker inte, de illegala pensionärsorganisationerna fortsätter att Bruza lavinartat, trots maning om besinning.

Det som från början såg ut som en oskyldigt Bruz har nu urartat till fullkomlig katastrof, man beräknar att ca en miljon inbitna pensionärer är Bruzade.

Rabiate motståndaren Märta Karlsson 93, fäller upp sitt paraply och låtsas som det Bruzar, när vi försöker få  en intervju. Ingen vill uttala sig, de bara skakar på sina huvuden och ler i Bruz.

Samhället är i gungning och rykten säger att gruppen som Bruzar blir alt fler och äldre.

, ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0