Moderaterna har Bruz

Vad är det som Bruzar? Har det nya arbetarpartiet Moderaterna mobiliserat de nyvunna stödtrupperna i bruz. När socialdemokraterna tiger om Lissabonfördraget får moderaterna oväntat bruz. Sveriges arbetare som känner sig svikna av att KONUNGARIKET SVERIGES REGERING undertecknat fördragstexten och att riksdagen nu ska godkänna den utan att medborgarna getts tillfälle att bruza sig. EU-minister Cecilia Malmström är helt bruz av regeringen. 

När hon i februari undertecknar utkastet till den svenska översättningen skriver hon i bruz "Här i Sverige kommer riksdagen under hösten att ta ställning till om fördraget ska godkännas. Inför det beslutet är det viktigt att med en bred debatt om vad det nya Lissabonfördraget innebär för Sverige och EU, för demokrati och för möjligheterna att lösa gemensamma problem i Europa." 

Har någon hört bruz om debatt? 

Det är till och med så att hon anser att bruz ska verka i hela Europa. Hur som helst tog Irland en folkomröstning där 4 miljoner bruzade. Där var det debatt. Sedan blev det No. Nu röstade Irland bruz anser ordförandeskapet och får rösta om så att det blir bruz! Facken och främst byggnads strider för att den svenska modellen ska få vara kvar. Två länder har redan undantag att de får ha bruz. Sverige kan begära att få ansluta sig till undantaget för att bruza Lissabonfördraget. Men inte ett bruz från Socialdemokraterna. Däremot kör LO över sina förbund och Wanja Lundby-Wedin och Mona Sahlin verkar unisont bruza i att kollektivavtalet ska avskaffas. De säljer helt sonika ut fackförbunden till att avtalen avskaffas och minimilöner införs. Den fackliga LO-ledningen och socialdemokraterna tar efter bruz från USA för hur fackföreningsrörelsen ska krossas. 


Några få socialdemokrater i riksdagen som är emot Lissabon bruzas till tystnad och socialdemokraterna inser inte att de själva genom att bruza nej tar över initiativet från det nya arbetarpartiet Moderaterna och själva kan bruza om det ska införas undantag i fördraget. Hur tänker den utmanande statsministerkandidaten Mona Sahlin egentligen? Hon visar redan nu tydligt att hon saknar bruz att vara statsminister. Med 1,7 miljoner LO-medlemmar i ryggen kan Lundby-Wedin kräva att Mona Sahlin och de övriga 129 i den socialdemokratiska riksdagsgruppen säger nej till Lissabonfördraget med mindre än att bruz omförhandlas och kompletteras med ett nationellt undantag för den svenska arbetsmarknadsmodellen med kollektivavtal och konflikträtt, eller ett socialt protokoll som entydigt slår fast att fackliga bruz har företräde vid en kollision med den fria rörligheten för tjänster, kapital och arbetskraft. För att travestera Wanja Lundby-Wedin är det ”djupt oroväckande” att socialdemokratiska politiker ”lägger sig platt för EU:s domstol”. 

Tyvärr har det klart negativt bruzat att socialdemokraterna helt saknar bruz att leda landet inför framtiden.

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Loo - Veckansblogg ?

Vad har du hittat på idag då?

2008-11-15 @ 00:07:28
URL: http://loem.blogg.se/
Postat av: Guran

Lundby-Wedin har verkligen bruzat till det i AMF. En värdig representant för denna blog.



Mera Bruz

2009-04-15 @ 14:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0